etusivu

missio

kokoonpano

histooria

keikkaa

tsibalei

sanoij

ajankokohtaistakö

linkit toisaalle

mursunpitoihin

Asiaa yhtyeelle?

Stupor Mundi Facebookissa

 

Keikkaa:

Roudari! Missä on roudari!

 

"Aidat" edellisellä keikalla:

 

 

menneet keikat:

 

 

 

 

4.1.2013

THREE BEERS (Inspehtorinkatu 4, Turku)

Stupor Mundi palasi juurilleen, eli Trebaan, uudella kokoonpanolla mutta tutuilla biiseillä – joita toki on vähän muilattu passaamaan pumpulle parahultaisemmin. Ja olihan mukaan ympätty myös kolme Oivan keikoilta tuttua rallia...

 

Edellisen kokoonpanon keikat:

8.9.2006

No sleep 'til *Worchester

Jo-Jo Teatteri
(Itäinen Rantakatu 64, Turku)

What-ho! Wooster*-iltamissa soitettiin tarkkaan valikoidulle yleisölle kahdessa setissä koko tähänastinen tuotanto. Mikkellä oli käytössään ihan ehta piano, ja valoshowtakin oli peräti havaittavissa (thänks Jonne). Raimolla oli päällekäyvä flunssa hiukan äänivaroja rasittamassa, mutta kohtuudella selvittiin. Splendid, I say.

2.9.2006

LOPF

Läsnäolopakkofestivaali järjestettiin nyt jo neljännen kerran. Meininki oli mainion leppoisa, väkeä kiitettävästi ja soittohan toimi niin Stupareilla kuin muillakin. Erinomaisen hienoa.

21.12.2005  

DOWNTOWN (Linnankatu 17, Turku)

Stupor Mundi pysäytti ajan ja pisti stopin päivien lyhenemiselle. Kyllä! Talvipäivänseisautus-keikka aiheutti sen, että auringonvalo lisääntyy ja päivät pitenevät ja kaikilla on kivaa. Lauteet lämmitti progebändi Neva.

7.12.2005

THREE BEERS (Inspehtorinkatu 4, Turku)

Stupor Mundi oli jälleen Trebassa - tällä kertaa tahdittamassa Suomen kyynillisen yhdistyksen vinosti virnuilevaa pikkujoulua. Soitettiin läpi koko tähänastinen tuotanto kahdessa kattauksessa - ensiesiintymisensä sai myös uusi hittisävelmä "Korttelirassi". Kiitoksia kiitoksia, kivaa oli taasen.

10.11.2005
(3€)

KLUBI
(Humalistonkatu 8 a, Turku)

Torstai-illan hurmaa: Stupor Mundi lämmitti lauteet Kupittaalle. Molempien pumppujen soitanta oli luonnollisestikin loisteliasta ja yleisö aivan pähkinöinä, tietysti.

3.9.2005

LOPF

THREE BEERS (Inspehtorinkatu 4, Turku)

Alkuillasta soitettiin ulkona, loppuillasta siirryttiin sisälle. Stupor Mundia edelsi trubaduuri Mikko Kuusto ja seurasivat Kupittaa, yllätysesiintyjä Moto, Helge Kontio Populär sekä Multimediakonsultit. Tapahtumasta on olemassa myös DVD - sen traileri tässä.

16.4.2005  
(4€)

Maanalaista meteliä III

DOWNTOWN (Linnankatu 17, Turku)

Rumpali Teemun ollessa maanpaossa istahti perkussionisti Jura pleksin taakse. Alun monitorointiprobleemien jälkeen - ja sen että rumpupalli putosi ensimmäisen biisin aikana pohja-asentoon - homma alkoi pelittää kohtuullisesti ja jotain ihme pogoamista peräti oli havaittavissa etualalla.
Illanhan avasi professionellilta soundaava Kaisla, sitä jatkoi hevimmällä otteella Oddland, ja Stupareiden jälkeen niin ikään äänekkäämmällä vaihteella illan päätti Wounded Knee.

8.4.2005 
(2€)

PÄIVÄKOTI
(Kaskenkatu 3, Turku)

Stupor Mundi lämmitti lauteet rokisti rullaavalle Motolle. Mukana tunnelmaa luomassa olivat myös DJ:t Ewald & Arvilommi. Täällä on näemmä kuvia keikkaillalta...

23.3.2005  

THREE BEERS (Inspehtorinkatu 4, Turku)

Edelläkävijänä Treba ennätti käynnistämään Stupor MundinTurunkiertueen. Soitto alkoi jo 21.30 eikä maksanut mitään. Rönsyileviin biisinvälyshöpinöihin kenties aiemmin tottunut yleisönosa koki jännittäviä aikoja: ei ainuttakaan välispiikkiä - pitäytyminen itse asiassa on toisinaan päivän sana. Ehkä seuraavalla keikalla taas jotain höpistäänkin...

 

19.10.2004

THREE BEERS (Inspehtorinkatu 4, Turku)
Trebarissa on kyllä mukava soittaa. Heitettiin siis hiukan akustisempi setti jälleen, mutta tällä kertaa keikassa oli pituutta miehekkäästi tunti, joka täytettiinkin neljällätoista kipaleella. Yleisö näytti aivan selvästi seuraavan tapahtumia, mainiota. Raimohan kärsi pitkällisen flunssan kohmettamasta äänestä, mutta kohtuudella ja ilman kummempia kiekumisia homma hoitui. Jokohan seuraavalla keikalla Aksun skebaan saataisiin särökin mukaan? Siltä näyttää ainakin alustavasti - mutta myöhemmistä keikoista tietoa jahka ne on varmistuneet. Jos tässä jossain vaiheessa vielä akustisesti tulee esiinnyttyä - kuten voidaan hyvinkin olettaa - koitamme kenties muiluttaa Johanneksen kontrabasson varteen; eipä kommeeta!

4.9.2004

VLOPF

THREE BEERS (Inspehtorinkatu 4, Turku)

Lainaan tiedotetta: "LOPFin pimeä puoli, Varjoläsnäolopakkofestivaali järjestetään[ttiin] Turussa Three Beers -ravintolan terassilla lauantaina 4.9.2004. Orkesterit (Helge Kontio Populär, Kupittaa, Multimediakonsultit, ynnä Stupor Mundi) soittavat[ttivat] akustisesti, sateen sattuessa sisällä [ei satanut, pysyttiin pihalla]. Tapahtumaan on[li] vapaa pääsy." Kiitoksia kaikille järjestelyihin osallistuneille (Trebarille erityiskiitos jouhevasta toiminnasta), ynnä yleisölle; myös niille ohikulkijoille jotka eivät uskaltauneet peremmälle mutta kallistivat silti korvansa ja valistivat kasvonsa - musiikinkuuntelua vartenhan ei välttämättä tarvitse istua alas. Kevähämmällä uusiksi, kenties?